Als ondernemer heb je meestal een mooie website. Je merkt alleen dat er weinig verkeer is en je zit er al een tijd over na te denken om te gaan adverteren op Google. Maar je hoort van andere ondernemers dat dit veel geld kost en niets oplevert. Toch is het wél mogelijk om op Google slim te adverteren met een klein budget met Google In Market.

Met deze training krijg je op een praktische en eenvoudige manier handvatten om een Google Ads campagne op te zetten met een klein budget. Je krijgt een concrete handleiding hoe je twee slimme advertentiesoorten kan opzetten en waar je op moet letten.

  • Je leert welke mogelijkheden Google Ads heeft
  • Je leert hoe je een Google Analytics account kan opzetten en koppelen aan je website en aan jouw Google Ads account
  • Je leert een Google In Market campagne op te zetten zodat deze banners laat zien aan de bezoekers van de website van jouw concurrent
  • Je leert een kleine lokale tekstadvertentie campagne te bouwen die heel concreet gericht is op klanten in jouw regio die op zoek zijn naar jouw dienst.

Na deze training weet je hoe je een google In Market en een Google Tekst advertentie moet maken. Je krijgt tips en trucs hoe je dit met een klein budget op een slimme manier kunt doen. Zodat jouw bedrijf een grotere naamsbekendheid gaat krijgen in de regio.

Over de instructeur

Profielfoto

Renate Termaat

Renate Termaat (1977) is online marketing ondernemerscoach bij Cloudtraffic voor ondernemers op het gebied van leadgeneratie en omzetgroei via kanalen zoals websites, nieuwsbrieven en sociale media. Zo coacht zij al meer dan 12 jaar ondernemers om hun online zichtbaarheid en succes te vergroten. Dit geldt zowel voor grote en kleine webshops als bedrijven die online hun diensten aanbieden. Naast haar eigen bedrijf is Renate ook gecertificeerd BLOEI coach, gecertificeerde coach bij De Startversneller en is zij mede-initiatiefnemer van Groei met je Bedrijf en Toekomstkracht. Naast een achtergrond in de financiële dienstverlening en werving & selectiebranche heeft Marketing & Sales altijd in haar bloed gezeten. Vooral het sparren samen met ondernemers leidt altijd tot de meest succesvolle marketingstrategieën! Naast haar opleiding voor de Federatie Financiële Planning heeft zij de afgelopen 10 jaren meerdere opleidingen gevolgd, onder andere intern bij Google, op het gebied van online marketing. In haar 12 jaar ervaring als online marketing specialist heeft zij een zeer brede kennis van veel branches, onder andere; automotive, beauty, leisure, telecom, food, ecommerce, fashion, internationaal en nog veel meer.

Bekijk meer cursussen van Renate Termaat →

Cursusoverzicht

Adverteren op Google met een klein budget 00:54:15

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2022 Ikonderneemhet BV - Powered by Maatos