Word trainer

Word nu trainer

Deel jouw kennis over ondernemerschap online. Plaats jouw training gratis en maak gebruik van ons grote zzp-netwerk!

Word trainer en geef online les

Eenvoudig online lesgeven

Met ons platform deel je jouw kennis over een bepaald onderwerp van het ondernemerschap en verdien je daarmee geld. Meld je aan en plaats jouw online cursus, eenvoudig en gratis. Profiteer vervolgens van onze marketingactiviteiten binnen ons grote ondernemersnetwerk.

Verdien geld met jouw kennis

Wil je meer ondernemers bereiken met jouw online training, cursus of workshop? Op het cursusplatform van ikonderneemhet maak je deel uit van ons diverse aanbod van trainingen voor ondernemers. Je hebt dan een verkoop en marketing-kanaal op één plek. Voor elke verkochte cursus krijg jij 60% van de omzet.

Online cursussen geven op ikonderneemhet.nl

Op het cursusplatform van ikonderneemhet deel je kennis over jouw vakgebied en verdien je geld. Als trainer kun je gebruikmaken van ons leersysteem. Hierin maak je makkelijk een cursus aan en heb je de beschikbaarheid over de nieuwste technieken op het gebied van online lesgeven. Jij bepaalt hoe je les geeft en je blijft te allen tijde eigenaar van en verantwoordelijk voor al jouw cursusmateriaal. Bepaal het onderwerp van je cursus en maak creatief gebruik van video’s, tekst en opdrachten in de cursus.

Wij zoeken cursisten voor je

Staat jouw cursus online, dan gaan wij deze voor je promoten binnen het ledennetwerk van ikonderneemhet.nl. We zorgen ervoor dat alle leden op de hoogte zijn van jouw cursus door het plaatsen van een aanbieding of promotie via onze nieuwsbrief of social mediakanalen. Marketing midden in jouw doelgroep zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen! 

Word onderdeel van onze community op ikonderneemhet.nl

Wil jij ook lid worden van een groot ondernemersnetwerk? Word dan lid van ikonderneemhet.nl. Daar ontmoet je meer dan 2.500 ondernemers en kom je erachter wat er nu leeft onder jouw potentiële cursisten. Bovendien vind je daar nog vele andere mogelijkheden om jouw bedrijf of trainingen in de spotlights te zetten!

© 2024 Ikonderneemhet BV - Powered by Maatos