Over ons

Onze missie: elkaar helpen en samenwerken aan onze bedrijfsgroei in een online netwerk!

Wij zijn Klaar Zegers en Henriëtte Veenstra, de founders van ikonderneemhet.nl. De aanleiding voor het oprichten van dit online zzp-netwerk ligt in 2010. Onze missie is het ondernemerschap onder zzp’ers en kleine zelfstandigen te ontwikkelen. Ze sterker te maken én te laten groeien.

 

“Onze passie ligt bij de zzp’er, die ondernemer die alle ballen zelf in de lucht moet houden… En die zo ontzettend belangrijk is voor onze economie maar helaas vaak zo enorm onderschat wordt…”

Ruim 20 jaar ervaring in één academie

Al die jaren dat we zzp’ers coacheten, trainingen en workshops gaven en groeiprogramma’s ontwikkelden en uitvoerden, zagen we: de behoefte aan toepasbare kennis voor zzp’ers is er altijd. En: deze is niet op één plek te vinden. De beste reden om onze academie op te richten!

De academie is een verzamelplaats van hoogwaardige trainingen, praktische workshops en cursussen over al die verschillende onderwerpen waar je als zzp’er mee te maken hebt. In deze leeromgeving vind je cursussen over uiteenlopende onderwerpen die door experts in hun vakgebied worden aangeboden.

Onze ambitie

Ikonderneemhet.nl groeit! Zo is het ondertussen het grootste online zzp-netwerk geworden, maar kun je tóch makkelijk de ondernemers vinden die in jouw regio zitten. Daar bouwen we nu samen aan verder. Gaat er wel eens iets fout? Ja natuurlijk, we zijn tenslotte ondernemers. Maar dat maakt ons beter en scherper! En… samen met jou gaat dat lukken! Wil jij deel uitmaken van ons netwerk en meedoen?

We spreken je dan graag online!

© 2024 Ikonderneemhet BV - Powered by Maatos