• 55 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Veel zelfstandigen geven aan niets met administratie te hebben of met de financiën binnen het bedrijf. Maar iedereen wil natuurlijk wel winst maken en een prettig inkomen genereren. Dan moet je weten wat de cijfers zeggen en hoe je er mee kunt sturen. In deze training wordt de rol van financiën in je bedrijf op een eenvoudige wijze uitgelegd. Je krijgt nieuwe inzichten over het stellen van doelen en weet hoe je deze kunt halen door te gaan sturen met…

  55 (excl. BTW)
 • 24,99 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  7

  Als ondernemer kun je voor behoorlijke uitdagingen komen te staan. In moeilijke tijden of juist bij de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten of in samenwerkingen, etc. Dan is het belangrijk dat je over een goede dosis veerkracht beschikt.

  24,99 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  4

  Vol met ideeën maar lukt het je maar niet om ze in je bedrijf om te zetten naar werkelijkheid? Maak je wel doelen maar haal je ze niet? Ben je op zoek naar structuren om mooie stappen binnen je zaak te zetten? Dan is deze training iets voor jou!

  49 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  5

  Vinden mensen jouw diensten of producten vaak te duur? Concurreer je vooral op de prijs? Dan is het ontwikkelen van een unieke waardepropositie dé manier om daar mee af te rekenen. Een unieke waardepropositie is voor het vinden en binden van een trouwe schare klanten essentieel. Met een waardepropositie is voor jou en je klanten volstrekt helder welke waarde jouw product of dienst heeft voor jouw klanten. Met waarde wordt de betekenis van je aanbod bedoeld. Hoe unieker je waardepropositie…

  49 (excl. BTW)
 • 44 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Overweeg je op een bedrijf te gaan starten en vraag je je af of het wat voor je is? of wil je heel graag weten waar je om moet denken als je het ondernemerschap aan gaat? Dan is deze training iets voor jou. Aan de hand van uitleg over allerlei eigenschappen kun jij jezelf scoren om te bekijken of je de stap kan wagen.

  44 (excl. BTW)
 • Bloeme-route
  127 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Je gedachten bepalen je gevoel. Je gevoel bepaalt hoe jij je gedraagt. Je gedrag bepaalt hoe andere mensen op jou reageren. Daar vindt jij weer wat van en zo is de cirkel rond. Mindset is alles! Veranderen je gedachten en je zult merken dat je gevoel, je omgeving én je resultaten met je mee veranderen.

  127 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Wil jij je bedrijf nu echt laten groeien dan heb je een aantal essentiële stappen te gaan om tot succes te komen. De omzetbooster training geeft je hier inzichten in.

  49 (excl. BTW)
 • 67 (excl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  2

  Wil jij beginnen met e-mailmarketing? Maar ben je bang om te spammen? In deze cursus leer je hoe je jouw (potentiële) klanten waardevolle content stuurt waar ze écht iets aan hebben.

  67 (excl. BTW)
 • maak een weggever die werkt
  75 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  1

  Zelf een effectief e-boek maken. Kennismaken met nieuwe klanten en je deskundigheid tonen of delen? Laten zien wat jou uniek maakt? Je bedrijf promoten en klanten aan je binden? Dat kan met een e-boek. In deze cursus leer je hoe je zelf een e-boek weggever maakt die werkt. Alle onderdelen komen aan de orde: idee bedenken, teksten schrijven, lay-out maken en je weggever promoten.

  75 (excl. BTW)
 • van-idee-naar-actie
  32 39 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  2

  He, jij hebt een idee. Wat leuk! Een idee waar je blij van wordt? Een idee dat energie geeft? Wellicht is jouw idee bedoeld om de wereld een beetje mooier te maken, of om geld mee te verdienen, of om gelukkig van te worden. Misschien loop je er al een tijdje mee rond, misschien al jaren, en vind je het nu tijd om er echt iets mee te gaan doen. Fijn! In de audiocursus Goed idee! In 7 stappen van…

  32 39 (excl. BTW)
 • 75 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  3

  Heb jij een mooie website maar weinig bezoekers? Misschien overweeg je te adverteren op Google. Maar hoe pak je dat nu slim aan als je geen groot budget hebt? Met Google In Market bereik jij effectief jouw doelgroep tegen lage kosten.

  75 (excl. BTW)
 • 55 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  2

  Word jij gevonden op Google door jouw klanten? Als je begrijpt hoe Google werkt dan kun je zelf sturen op een betere vindbaarheid van je bedrijf. In deze training leer je de belangrijkste tips en trucs.

  55 (excl. BTW)