• 55 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  10

  Veel zelfstandigen geven aan niets met administratie te hebben of met de financiën binnen het bedrijf. Maar iedereen wil natuurlijk wel winst maken en een prettig inkomen genereren. Dan moet je weten wat de cijfers zeggen en hoe je er mee kunt sturen. In deze training wordt de rol van financiën in je bedrijf op een eenvoudige wijze uitgelegd. Je krijgt nieuwe inzichten over het stellen van doelen en weet hoe je deze kunt halen door te gaan sturen met…

  55 (excl. BTW)
 • 24,99 (excl. BTW)
  5( 1 reviews )
  15

  Als ondernemer kun je voor behoorlijke uitdagingen komen te staan. In moeilijke tijden of juist bij de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten of in samenwerkingen, etc. Dan is het belangrijk dat je over een goede dosis veerkracht beschikt.

  24,99 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  4( 1 reviews )
  6

  Vol met ideeën maar lukt het je maar niet om ze in je bedrijf om te zetten naar werkelijkheid? Maak je wel doelen maar haal je ze niet? Ben je op zoek naar structuren om mooie stappen binnen je zaak te zetten? Dan is deze training iets voor jou!

  49 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  15

  Vinden mensen jouw diensten of producten vaak te duur? Concurreer je vooral op de prijs? Dan is het ontwikkelen van een unieke waardepropositie dé manier om daar mee af te rekenen. Een unieke waardepropositie is voor het vinden en binden van een trouwe schare klanten essentieel. Met een waardepropositie is voor jou en je klanten volstrekt helder welke waarde jouw product of dienst heeft voor jouw klanten. Met waarde wordt de betekenis van je aanbod bedoeld. Hoe unieker je waardepropositie…

  49 (excl. BTW)
 • Gratis
  0( 0 reviews )
  1

  Deze podcast gaat over het belang van het goed regelen van je inkomen bij ziekte als je onderneemt.

  Gratis
 • 22 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )

  Weet jij wat je netwerk waard is en hoe je de waarde hiervan kunt vergroten? Na deze masterclass weet je er alles van lukt het jou ook om succesvol te werken aan je relaties en connecties.

  22 (excl. BTW)
 • 59 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  0

  Voor bijna alle ondernemers geldt dat ze niet uniek zijn in wat ze doen of verkopen. Hoe kun je er dan voor zorgen dat je opvalt bij jouw droomklanten? Deze training laat zien hoe jij jezelf en je bedrijf onderscheidend in de markt kunt zetten.

  59 (excl. BTW)
 • 44 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  1

  Iedere ondernemer stelt zich wel eens de vraag ‘hoe nu verder met mijn bedrijf?’. En het is ook heel goed om daar zo nu en dan bij stil te staan.

  44 (excl. BTW)
 • 44 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )

  Welke ondernemer wil dat nou niet….ideale klanten? Jij vast ook. Met deze training krijg je inzicht in welke klanten het best bij je passen, hoe deze klanten denken en beslissen en hoe je ze kunt benaderen.

  44 (excl. BTW)
 • 47 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  1

  𝐌𝐚𝐚𝐤 𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐦𝐞𝐭 𝐋𝐢𝐧𝐤𝐞𝐝𝐈𝐧 𝐚𝐝𝐯𝐞𝐫𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧! Je doelgroep zit op LinkedIn, maar het bereik van je berichten valt nog wat tegen. Je wilt graag méér van exact jouw ideale klant of beslisser bereiken op dit platform. Om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met alle mogelijkheden van LinkedIn adverteren, heb ik deze mini-cursus voor je gemaakt. Zodat jij hierna zeker weet dat LinkedIn adverteren een interessante optie is om toe te voegen aan je online marketing strategie, maar…

  47 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  9

  Werk je op basis van ‘uurtje-factuurtje’, of maak je ook gebruik van andere verdienmodellen? Er zijn verschillende manieren om je omzet je bedrijf in te laten stromen. In deze training krijg je overzichtelijk de meest voorkomende verdienmodellen gepresenteerd.

  49 (excl. BTW)
 • 39 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  0

  Leer hoe je jouw business veilig houdt in een digitaal tijdperk.

  39 (excl. BTW)