Totdat er echt iets gebeurt waardoor je leven en dus ook je bedrijf, volledig stil komt te staan denken we vaak niet na over hoe dat moet met inkomen bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Zowel Norbert Bakker van B2Bsure als Annemieke Postema, de AOV-dokter, hebben beiden persoonlijk met life events te maken gehad waardoor ze even niet meer konden werken. Daarnaast zijn het vakinhoudelijke experts daar waar het gaat over de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

In deze podcast delen ze beiden open wat hen is overkomen en hoe dat toen zat met de verzekering. Een aanrader als je professioneel wilt ondernemen.  ook als je nadenkt over alle randvoorwaarden die bij het ondernemen komen kijken zoals het verzekeren van je inkomen als het jezelf niet lukt om nog aan het werk te zijn.

Cursusoverzicht

Ziek of arbeidsongeschikt? Wat dan? 00:29:00

Reviews

3

3
1 beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Interessant

  3

  Heel interessant en aktueel voor ondernemers. Dankjewel, zeker een onderwerp om je als ondernemer/zzp-er in te verdiepen.
  Tip: Soms ging de podcast voor mij wat teveel alle kanten op, dus inhoudelijk wat moeilijker te volgen. Hou het simpel! Van zo’n onderwerp kun je best een serie maken met elke keer een andere focus of een duidelijke casus uitwerken.

© 2024 Ikonderneemhet BV - Powered by Maatos