• 55 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Veel zelfstandigen geven aan niets met administratie te hebben of met de financiën binnen het bedrijf. Maar iedereen wil natuurlijk wel winst maken en een prettig inkomen genereren. Dan moet je weten wat de cijfers zeggen en hoe je er mee kunt sturen. In deze training wordt de rol van financiën in je bedrijf op een eenvoudige wijze uitgelegd. Je krijgt nieuwe inzichten over het stellen van doelen en weet hoe je deze kunt halen door te gaan sturen met…

  55 (excl. BTW)
 • 24,99 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  7

  Als ondernemer kun je voor behoorlijke uitdagingen komen te staan. In moeilijke tijden of juist bij de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten of in samenwerkingen, etc. Dan is het belangrijk dat je over een goede dosis veerkracht beschikt.

  24,99 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  4( 1 Reviews )
  4

  Vol met ideeën maar lukt het je maar niet om ze in je bedrijf om te zetten naar werkelijkheid? Maak je wel doelen maar haal je ze niet? Ben je op zoek naar structuren om mooie stappen binnen je zaak te zetten? Dan is deze training iets voor jou!

  49 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  6

  Vinden mensen jouw diensten of producten vaak te duur? Concurreer je vooral op de prijs? Dan is het ontwikkelen van een unieke waardepropositie dé manier om daar mee af te rekenen. Een unieke waardepropositie is voor het vinden en binden van een trouwe schare klanten essentieel. Met een waardepropositie is voor jou en je klanten volstrekt helder welke waarde jouw product of dienst heeft voor jouw klanten. Met waarde wordt de betekenis van je aanbod bedoeld. Hoe unieker je waardepropositie…

  49 (excl. BTW)
 • 39 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Leer hoe je jouw business veilig houdt in een digitaal tijdperk.

  39 (excl. BTW)
 • Sweet-spot
  25 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Als zzp’er heb je al snel de uitdaging om op te vallen tussen de vele concurrenten. Je bent immers niet de enige in je vak. Toch is het voor elke zzp’er mogelijk om die unieke plek te veroveren in de markt. Daar ben je zichtbaar voor klanten waar jij heel blij mee bent en zij met jou! Ondernemen gaat dan moeiteloos, is inspirerend en geeft veel energie.

  25 (excl. BTW)
 • 10 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  1

  Hoe word, en blijf, je succesvol als ondernemer? Dat is een veelgestelde vraag. Wij hebben onze jarenlange ervaring door het coachen, adviseren en trainen van ondernemers omgezet in waardevolle tips. Aan de hand van bijgevoegd werkblad kun jij onmiddellijk deze tips toe gaan passen op jouw eigen bedrijf.

  10 (excl. BTW)
 • goed geld verdienen met jouw ideale uurtarief
  75 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Wil jij gewoon goed geld verdienen en niet meer onzeker zijn over jouw prijs? Ben jij een ondernemer die jouw kennis aanbiedt? Dan is deze korte training zeer waardevol voor jou. Je ontvangt tevens een super praktische tool waarmee je jouw tarief kunt berekenen.

  75 (excl. BTW)
 • 44 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  1

  Overweeg je op een bedrijf te gaan starten en vraag je je af of het wat voor je is? of wil je heel graag weten waar je om moet denken als je het ondernemerschap aan gaat? Dan is deze training iets voor jou. Aan de hand van uitleg over allerlei eigenschappen kun jij jezelf scoren om te bekijken of je de stap kan wagen.

  44 (excl. BTW)
 • Bloeme-route
  127 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Je gedachten bepalen je gevoel. Je gevoel bepaalt hoe jij je gedraagt. Je gedrag bepaalt hoe andere mensen op jou reageren. Daar vindt jij weer wat van en zo is de cirkel rond. Mindset is alles! Veranderen je gedachten en je zult merken dat je gevoel, je omgeving én je resultaten met je mee veranderen.

  127 (excl. BTW)
 • 49 (excl. BTW)
  0( 0 Reviews )
  0

  Wil jij je bedrijf nu echt laten groeien dan heb je een aantal essentiële stappen te gaan om tot succes te komen. De omzetbooster training geeft je hier inzichten in.

  49 (excl. BTW)
 • 67 (excl. BTW)
  5( 1 Reviews )
  2

  Wil jij beginnen met e-mailmarketing? Maar ben je bang om te spammen? In deze cursus leer je hoe je jouw (potentiële) klanten waardevolle content stuurt waar ze écht iets aan hebben.

  67 (excl. BTW)