LinkedIn adverteren

LinkedIn is hét platform waar jouw klanten zich bevinden. Je wilt het bereik op een slimme manier vergroten door LinkedIn advertenties in te zetten. Je hebt dat alleen nog niet eerder gedaan of je vindt de resultaten van de advertenties tegenvallen. Je hebt het gevoel dat je geld in een bodemloze put gooit. Zonde en zeker niet nodig. Wat jij kunt gebruiken is een advertentiestrategie die wél rendeert!

In deze mini-cursus LinkedIn Adverteren laat ik je zien hoe je LinkedIn campagnes het beste kunt opzetten, wat de do’s en don’ts zijn, en hoe een goed opgebouwde LinkedIn advertentiestrategie eruit ziet.

Elke les bevat een instructievideo, werkblad en een opdracht. Je ontvangt ook de replay van een eerder opgenomen verdiepingswebinar met daarin nóg meer tips en tricks voor het optimaliseren van je campagnes. Hierna weet je zeker óf en zo ja hóe je je LinkedIn campagnes het beste kunt inzetten.

Ben je ondernemer, online marketeer of communicatieadviseur en

 • Werk je business to business?
 • Is jouw doelgroep op LinkedIn actief?
 • Ligt jouw gemiddelde ordergrootte / omzet per klant tussen de € 1.000 en € 5.000 of zelfs daarboven?

Dan is LinkedIn adverteren zéker interessant voor jou en deze mini-cursus de perfecte eerste stap!

Wat ga je leren in deze mini-cursus?

 • Les 1: Ik laat je zien hoe je binnen de LinkedIn campagnemanager jouw doelgroep selecteert. Oftewel: de targeting basics.
 • Les 2: Je leert slimme combinaties om je doelgroep te targeten en niet de hoofdprijs te betalen: targeting 2.0!
 • Module 3: Je werkt je eigen LinkedIn advertentiestrategie uit, zodat je stap voor stap een warme doelgroep opbouwt, waarvan je weet dat ze interesse hebben in jouw aanbod.
 • Les 4: Je krijgt inzicht welke advertentievormen er zijn en welke je kunt gebruiken voor welke doelstellingen.
 • Les 5: Ik vertel je aan welke voorwaarden je moet voldoen om te kunnen adverteren en je ontvangt een couponcode voor je eerste €50,- aan advertentietegoed.
 • Verdiepingswebinar (replay): hierin kijken we terug op de 5 opdrachten, ontvang je meer tips & tricks om je campagnes te optimaliseren en leer je welke biedstrategieën je kunt toepassen (LinkedIn werkt net als Facebook met een veilingsysteem).
 • Bij elke module ontvang je een video met uitleg en krijg je een opdracht, die je kunt delen in de speciale en besloten LinkedIn groep die bij deze mini-cursus hoort.
 • Je houdt een half jaar toegang tot de online leeromgeving met zowel alle modules als het verdiepingswebinar.

Wat zeggen anderen?

Beste Masja, deze mini-cursus is ‘by far’ de beste en meest motiverende die ik ooit gevolgd heb. To the point en van hoge kwaliteit. Heel veel dank daarvoor.
Hoi Masja, allereerst dikke, vette complimenten voor jouw mini-cursus. Eindelijk duidelijke handvaten om een advertentiecampagne op te zetten. Voor mij een reden te meer om nu wel een account aan te maken en advertenties in te gaan zetten. En met jouw, goed opgebouwde, stap voor stap, opdrachten inclusief lijstjes gaat me dat zeker lukken.
Bedrijfspagina✅ doel ✅doelgroep ✅ ad ✅ budget✅ gaat los op maandag!
Masja, dank voor super leerzame en inspirerende mini-cursus! Heldere uitleg, stapsgewijze opbouw en perfect om meer vertrouwd te worden met LinkedIn. Hoop dat dit nieuwe klanten voor mijn bedrijf oplevert!
“Hoi Masja, dank je voor deze mini-cursus. Ik heb zelf al een keer een advertentie gedraaid, maar het resultaat was erg teleurstellend. Vandaar dat ik van iemand de tip kreeg om jouw mini-cursus te volgen. Ik heb er zéker wat van opgestoken. Met name als het gaat om de verschillende formats en doelen. Ik wil er echt verder mee aan de slag. Nogmaals bedankt!”

Over de instructeur

Profielfoto

Masja Slootweg

Als LinkedIn-expert en ondernemerscoach helpt Masja ondernemers met een krachtige profilering, zodat ze de GO-TO person in hun vakgebied worden en daardoor eenvoudig een continue stroom aan klanten aantrekken die exact voldoet aan hun ideale klant. In 2013 startte zij haar eigen bedrijf als op als breed social media adviseur voor ondernemers. Sinds 2016 richt zij zich specifiek en alleen op LinkedIn vooral omdat zij merkte dat dit het enige platform is waarbij je eenvoudig en gericht klanten aan kunt trekken. Zo blijkt dat je via LinkendIn 4x meer leads aan kunt trekken dan via andere social media kanalen. Masja heeft inmiddels al honderden ondernemers geholpen aan meer kwalitatieve leads en klanten via LinkedIn. Haar scherpe focus, geduld en inhoudelijke kennis maakt dat zij de expert is op het gebied van het opzetten van een LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Bekijk meer cursussen van Masja Slootweg →

Cursusoverzicht

Les 1: Doelgroep Basics 00:15:00
Les 2: Doelgroep targeting 2.0 00:06:00
Les 3: Advertentiestrategie 00:15:00
Les 4: Soorten advertenties 00:07:00
Les 5: Voorwaarden LinkedIn advertenties 00:07:00
Les 6: Verdiepingswebinar LinkedIn adverteren 01:30:00
Les 7: Speciaal aanbod 00:00:00

Reviews

0

beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven. Wees de eerste die er een schrijft.

© 2024 Ikonderneemhet BV - Powered by Maatos